SÅ GÅR DET TILL

SÅ GÅR DET TILL

Oavsett om det gäller en privat middag, ett affärsevenemang eller ett fantastiskt bröllop, erbjuder vi ett noggrant utvalt utbud av produkter: tallrikar, glas och bestick. Allt för att kunna skapa vackra och förtrollande bord. Skicka oss ett mail där du kort beskriver ditt evenemang, antal gäster, datum och dina initiala tankar och idéer, på så sätt kan vi ge er våra bästa tips och hjälpa er anpassa er beställning på bästa sätt. Vi återkommer inom kort med ett konkret förslag som vi tror kan passa just dig.

SAKNAT ELLER SKADAT GODS

Det är viktigt att du påpekar om något har gått sönder under transport eller saknas innan du använder dig av det hyrda porslinet. Set My Table accepterar inga anmälningar om trasigt eller saknat gods i leverans efter användningstillfället. I det fall gods är skadat eller saknas kommer du som kund att bli fakturerad för det hyrgodset.

ÅTERLÄMNING

Återlämning sker mellan kl. 09.00 – 12.00 under sista hyresdagen. Diskning ingår i hyrpriset. Efter användning måste matrester torkas av och porslin och bestick sköljas av, gods som skadats p.g.a. att ovanstående inte gjorts, kan komma att faktureras dig som kund.

Bokning

Vid bokning skickar vi en orderbekräftelse, se över att den så att den stämmer med era önskemål.

HYRESPERIOD

Hyrespriset gäller normalt för tre dagar: leveransdag, användningsdag och returdag. Om hyrestagare inte återlämnar hyresgods inom föreskriven tid debiteras hyresavgifter löpande till dess att hyresgodset är återlämnat – detta p.g.a. det inte kan hyras ut till andra. För längre hyresperioder, kontakta oss för offert

Upphämtning och leverans

Hyresgodset kan hämtas upp hos oss i Enskede i södra Stockholm efter överenskommelse. Vi levererar mot kostnad efter överenskommelse.

BETALNINGSVILLKOR OCH AVBOKNING

Vid avbokning 30 dagar innan evenemang debiteringen avbokningsavgift. 50% av ordervärdet debiteras vid avbokning som sker 15 – 29 dagar innan hyrestillfället. Avbokning upp till 14 dagar innan evenemang faktureras till 100 %.
Ökning av beställning kan göras så länge det finns lediga artiklar eller så länge Set My Table har möjlighet att utöka.